Yogapass on-line under våren 2021. Start vecka 10, måndag 8 mars.

Eftersom vi fortsatt inte får träffas pga. Covid-19 startar jag en serie med yogapass on-line via Facebook. Varje måndag lägger jag upp ett nytt pass som ligger kvar på Facebook under våren. Jag bifogar tips på musik som du kan använda under passen, samt en länk till övningsserierna (de längre passen, se nedan). På så vis får du efter några veckor ett litet ”bibliotek”. Du kan göra passen när du vill och så många gånger som du vill. Du kan välja vad som passar dig just i stunden utifrån din situation: din närståendes mående, din ork, dina känslor, dina fysiska behov, ledig tid. Kanske känner du för och har du möjlighet till ett längre pass, eller så väljer du bara en övning och gör den i några minuter. Det viktigaste är att du tar hand om dig själv en stund.

Har du frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig, antingen direkt med en kommentar till inlägget eller med ett PM.

Betalning: obligatoriskt men i storlek frivilligt bidrag när du gör ett pass för första gången. Swish 070 72 72 070

Och så upplägget:

Varannan vecka blir det pass på ca. 30 minuter. Vi gör ett antal övningar som dels är lugnande, dels är sköna för att få upp energi, styrka och smidighet i kroppen. Andningen är en viktig del genom hela passet. Vi avslutar med 3-7 minuters meditation som oftast består av en andningsövning.

Varannan vecka blir det ett pass på 1½ timme. Vi gör en hel serie (en kriya) som har ett visst syfte (t.ex. att stärka ryggen eller att minska oro). Efter denna fysiska del vilar vi en stund på rygg under en skön filt. Efter det blir det 7- 11 minuters meditation som kan bestå av en andningsövning eller fokuserar på ett visst mantra.

För mer information om mina yogalektioner kan du läsa vidare under fliken "Om mig-yoga".

 

 

För tillfället organiserar jag inte några retreats pga. Covid-19.

Nya datum planeras under våren med förhoppning att kunna erbjuda retreats sommaren 2021.

Under tiden är du varmt välkommen att höra av dig för att diskutera ett skräddarsytt upplägg för 1-7 personer. Det gäller yogalektioner, workshops, samtal och retreats.