Blodcancerförbundet gav mig äran och förtroendet att berätta utifrån mitt personliga och mitt yrkesperspektiv om vad det kan innebära att vara närstående.

Under våren 2021 har jag lagt 10 on-line pass på Facebook, se Rehab för närstående samt här på hemsidan under Om mig - yoga. Har du frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig, antingen via mail eller med ett PM.

 

RETREATS

Kommande en- dags retreats i Trosa, ca. kl 9.30 - 16.30 under hösten 2022:

Lördag 17 september.

Start- och sluttiderna är beroende av om någon deltagare kommer med kommunaltrafik. Då behöver vi anpassa oss efter det.

Möjlighet till individuell förlängning finns med fredagen innan eller söndagen efter. Hör av dig för denna individuella lösning.

Vid dåligt väder är vi mest inomhus. Om vädret tillåter är vi ute så mycket som möjligt i närheten av vår stuga på ön utanför Trosa. Lunchen serveras också där.  Kostnad 850,- p/p.

Jag kommer även att ordna helgretreats i samarbete med Stensunds fölkhögskola. Datum kommer snart. Kostnad 1450,- p/p för lördag/söndag, 2000, - p/p för fredag kväll - söndag eftermiddag.

Priserna är inklusive förmiddags- och eftermiddagsfika och lunch, boende, frukost och middag vid helgretreats samt lite informationsmaterial. Vi kommer att vara ute så mycket som möjligt så ta med med kläder efter väder.

Minimum antal deltagare 6 personer, max 10. Vi är noggranna med handhygien. Munnskydd finns för den som önskar.

Mer information får du när du anmäler dig. Du får gärna höra av dig redan nu om du har frågor eller funderingar, eller om du vill anmäla ditt intresse med önskemål om datum. Även andra datum går att boka.

Se vidare under fliken Rehabilitering- Möjligheterna och Anmälan och kontakt.

Du är välkommen att boka ett individuellt samtal dagen innan eller efter retreatet. Då kan du förlänga din vistelse med en övernattning i Trosa. På så sätt kommer du ner i varv ännu mer och tar hand om dig lite extra. Se under fliken Rehabilitering - Boende i Trosa.

Och för övrigt - du är alltid varmt välkommen att höra av dig för att diskutera ett skräddarsytt upplägg för 1-15 personer. Det gäller föreläsningar, yogalektioner, workshops, samtal och retreats, och kombinationer av dessa.