Blodcancerförbundet gav mig äran och förtroendet att berätta utifrån mitt personliga och mitt yrkesperspektiv om vad det kan innebära att vara närstående.

Och Nacka Värmdö Posten skrev denna artikel. För att se hela artikeln se under fliken Rehabilitering.

KUNDALINIYOGALEKTIONER

Jag samarbetar med Älta/Tyresö Yogacenter Peaceful Younity som ligger i Älta, Grustagsvägen 5, bakom/ovanför Dustry in. Du behöver inte vara närstående för att delta, alla är välkomna! Anmäl dig via Älta/Tyresö Yogacenters hemsida, www.tyresoyogacenter.se. 

Vi kommer att göra sköna fysiska rörelser utifrån dina egna förutsättningar, andningsövningar, smaka på meditation och på mantrasång och så får du vila till de vackra tonerna av min härliga trumma och gongen.
Onsdagar lunchyoga 11.45 - 12.45. Mjuk yoga, avslappning och lite klang. Ej Kundaliniyoga. Uppehåll vecka 44 (höstlov).

Onsdagar kvälssyoga Kundalini kl 19 - 20.15. Datum 11 oktober, 25 oktober.

Söndagar Kundaliniyoga 10.30 - 11.45. Datum 8 oktober, 22 oktober.

Ny planering efter höstlovet.


För klippkort eller bokning av drop in via www.tyresoyogacenter.seWORKSHOPS/MINI RETREATS

Lördag 11 november kl.13.00 - 16.30, mer info om lokal följer.

Söndag 10 december kl.13.00 - 16.30 i Älta, Nacka, yogastudio Peaceful Younity Meetings


Du är hjärtligt välkommen till en härlig eftermiddag med väldigt lite prat, med mycket vila, andningsövningar, mjuk yoga, skratt, gråt, tystnad, meditation, musik och gemenskap. Är du närstående och/eller befinner du dig i en belastande situation, är du trött och sliten, behöver du enkla verktyg för att få vardagen att lättare gå ihop? Du är välkommen precis som du är, du deltar utifrån dina egna fysiska, mentala och känslomässiga förutsättningar. Inga måsten, inga krav, inget tyckande, allt är bra.

Jag öppnar dörren till studion kl 12.30 och du kan börja med en kopp té. Vi startar programmet ca. 13.00 när alla har kommit och vi slutar ca. kl. 16.30.

Yogamattor, kuddar och filtar finns. Ta på dig mjuka, sköna kläder som du känner dig bekväm i. Vid (lagom) fint väder kommer vi att ta oss till den närbelägna skogen och vara där en del av eftermiddagen. Så ta med lite extra varma kläder, en sittmatta/liggunderlag och kanske överdragsbyxor och badkläder!

Ta med en vattenflaska med lock och mellanmål/snacks. Té finns hela dagen.

Kostnad 500,- p/p. Du vill kanske komma tillsammans med en familjemedlem eller kompis?

För mer information och anmälan: mail till yvonne@rehabfornarstaende.se eller telefon 070 72 72 070.

Om du vill läsa vad tidigare deltagare tyckte och få mer information: se vidare under fliken Rehabilitering - Möjligheter.


Varmt välkommen!🙏🌸


Hittar du inte vad du söker, har du andra önskemål, förslag, idéer - hör gärna av dig, så diskuterar vi fram en lösning! Min verksamhet behöver växa och jag är mycket tacksam om du vill hjälpa mig med det!


Dela den här sidan